SZÁLLÁS. ACCOMMODATION.


A korábbi évekhez hasonlóan idén is a WALDEN Hotel biztosítja a rendezvény helyszínét. Csökkentett szállás díjaikkal támogatják a szakmai konferenciát, ezért térnek el az itt feltűntetett árak a hotel hivatalos honlapján szereplő áraktól!A konferencia idejére a teljes szálloda a rendelkezésünkre áll. Ha beteltek a hotel szálláshelyei, vagy nem a Walden-ben szeretnél megszállni, a Gerson Egészségközpontban vagy a jurtákban tudsz még rajtunk keresztül foglalni.

Az összes többi szálláslehetőséget itt csak informatív jelleggel tüntetjük fel, a foglalást és a fizetést közvetlenül a szálláshellyel kell intézned.

A rajtunk keresztül foglalható szálláshelyek telítettségét a folyamatosan frissülő ábránkon követheted. Kérjük, hogy foglalás előtt mindenképpen ellenőrizd, hogy a választott helyszínen és szobában van-e még szabad hely.

Az Ösvény Konferencia – eddigi tapasztalataink és további reményeink szerint is – egy közösségi esemény lesz, ami teret ad új ismeretségek, hálózatok kialakítására. Ezt nem csak a szakmai programokon együtt töltött idők, de a közös étkezések, kávézások a szünetekben, illetve a késő estébe nyúló közösségi programok is igyekszenek támogatni. Emiatt szeretnénk arra bátorítani, hogy a szállás kiválasztásakor vedd figyelembe és használd ki az együttlakásban rejlő lehetőségeket is!

The venue of the conference is Hotel Walden. The whole hotel will be exclusively available for us for the duration of the conference. If there are no rooms available at the hotel any longer or if you want to stay somewhere else, you can make a reservation for Gerson Pansion or in Yurts through us.We share a few other possible options below but please note that you will need to make the reservation and the payment directly to the specific accommodation.

You can check the availabilities for the accommodation you can reserve through us – on TABLE bellow. Before filling in the reservation form please make sure that there are still free places for the chosen place and type of accommodation.

The TRAIL conference, based on our previous experience and according to our hopes, will be a community event that offers space and time to make new acquaintances and to network. This is supported not only by the time spent together at the professional programs but also during the common meals, coffee breaks and the communal programs in the evenings. We’d like to encourage you to note and use the opportunities that sharing a room with others can offer you when you choose the type of accommodation.
Információ a különböző szállástípusokról

Walden Hotel

 • a szobák különböző igényeket elégítenek ki: vannak franciaágyas és különágyas, erkélyes és a nélküli, pótággyal ellátható, valamint egy akadálymentesített apartman is.
 • A szállás ára tartalmazza a reggelit. Az ebédet és a vacsorát a konferencia díja tartalmazza.
 • A szoba/éjszaka/fő jelölt árhoz hozzá kell adni a 400.-Ft/éj idegenforgalmi adó díjat is. (IFA)

Főépület

Egyágyas szoba: a kétágyas szoba egy fő részére biztosítva.

Kétágyas szoba: különágyas és franciaágyas szobák állnak rendelkezésre. Ezek igény szerint maradhatnak két személyesek vagy pótágyazhatóak (2+1 ágyas a szállásfoglalási lapon).

Apartman: a folyosóról egy kis előtérbe lépve, onnan nyíló két külön szoba, mindkét szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A kétágyas szoba (2 ágyas apartman szoba) valamivel kisebb, mint a normál kétágyas szoba, az ágyak egymás mögött helyezkednek el.A nagyobbik szobában (4 ágyas apartman szoba) franciaágy és kanapé van, ami 3 fő számára alkalmas szállást nyújt, plusz még egy pótággyal bővíthető. A kanapé ára megegyezik a pótágy árával.

Information about the different types of accommodation

Hotel Walden

 • The rooms can serve different kinds of needs: there are double beds and separate beds, rooms with or without a balcony, rooms that can take an extra bed and there is also an apartment for disabled people.
 • The price of the accommodation includes breakfast. Lunch and dinner are covered by the fee of the conference.
 • You will need to add the cost of an extra 1,3 EUR per night per person tourist tax to the price of the accommodation.

Main building

Single room: double room used by one person.

Double room: there are rooms with double beds and with separate beds. An extra bed can be added to the double rooms and make it a triple room.

Apartment: from the corridor you enter to a small lobby, from where two separate rooms open. Both rooms have their own bathroom. The double room (double apartment room) here is smaller than a normal double room, the beds are located behind each other. In the bigger room (4 bedded apartment room) there are a double bed and a sofa and is available for 3 persons. An extra bed can also be added. The price of the sofa and extra bed is the same.

‘B’ épület

A szobák valamivel alacsonyabb színvonalúak, mint a főépületben, amely a szobák árában tükröződik.

Kétágyas szoba: a szobák jellemzően különágyasak, egyetlen franciaágyas szoba van, minden szoba pótágyazható.

Sátrazási lehetőség

Mivel Dobogókőn nincs kemping és más hasonló lehetőség sátrazásra, a különleges alkalomra tekintettel a szálloda vezetősége a konferencia idejére engedélyezte a szálloda parkjában való sátrazást, melyet a kijelölt helyeken korlátozott számban lehet igénybe venni saját sátorral. Fürdőszoba a “B” épületben fog a sátrazók rendelkezésére állni. Az ár személyenként értendő a sátrak számától függetlenül, és tartalmazza a sátorhely díját és a reggelit.

Korlátozott számban tudunk biztosítani sátrat, kérjük hogy a szállásfoglalási űrlap “Egyéb megjegyzés” részében jelezd, ha szeretnél a lehetőséggel élni. Email-ben visszajelezzük, hogy az űrlap kitöltésekor van-e még szabad sátrunk.

Building “B”

The rooms are of a little lower standard than in the main building, which is reflected in the price of the rooms.

Double room: most of the rooms have separate beds, there is only one room with double bed. All of the rooms can take an extra bed.

Tent places

Since in Dobogókő there aren’t any camping or other facilities for putting up a tent, the management of the hotel permitted the use of the park of the hotel for staying in tents in designated places for a limited number. There will be a bathroom available for participants staying in a tent in building „B”. The price is valid per person independent of the number of tents and it includes the tent place and breakfast.

We can provide some tents but in a limited number please leave a comment in the „Other comments” section if you need one. We will get back to you via email to confirm if we still have available tents at the time of filling in the reservation form.

Gerson Egészségközpont

 • A Walden-től 100 méterre található egészségközpontot elsősorban nagyobb csoportok számára ajánljuk a ki- és bejárás korlátozottsága miatt, a ház főbejáratához 2 kulcs áll rendelkezésre.
 • A szobák külön-külön zárhatóak.
 • A házban pótágyazható kétágyas szobák várják a vendégeket, a hely összesen 20 fő befogadására alkalmas.
 • A konyha nem áll rendelkezésre, vízforralót tud a hely biztosítani. Reggelit nem szolgáltatnak.
 • A Gerson vendégei számára a Walden Hotel tud reggelit biztosítani 1.800 Ft/étkezés áron.
 • A szállás napi fix díjon áll rendelkezésre, így 20 fő esetén lehet számolni az 5000.-Ft/fő/éj árral. Reggeli rendelhető a Waldenben.

Jurták

 • A konferencia résztvevői számára 2 jurta áll rendelkezésre.
 • A jurták a konferencia helyszínétől 850 méterre találhatók, minkét jurta 8 fő befogadására alkalmas.
 • Az ár nem tartalmazza a reggelit, a vendégek a Zsindelyesben, valamint a Walden Hotelben tudnak reggelit igényelni. Fürdőszobák, WC-k különálló faházakban, a jurták közelében állnak rendelkezésre.

Gerson Pansion

 • The pansion can be found 100 meters from Hotel Walden. We recommend it to larger groups because of the limited access to it, there are only two keys for the house and there is no reception.
 • Each room can be locked.
 • There are double rooms with extra beds and the house can host up to 20 guests.
 • There is no kitchen available, a kettle can be used. They do not offer breakfast.
 • Breakfast is available for the guests of Gersion Pansion at Hotel Walden for 6 EUR/breakfast/person.
 • The pansion is on fix price/day – which means it is worth to full with participants to get the best daily fee.

Yurts

 • There are 2 yurts reserved for the participants of the event.
 • The yurts can be found 850 meters from the venue of the conference, both yurts can accommodate 8 people.
 • The price doesn’t include breakfast, the guests can have breakfast at Zsindelyes restaurant or at Hotel Walden. There are bathrooms and toilettes available in separate wooden houses, close to the yurts.


Különböző szálláshelyek a térképen (elhelyezkedés) ITT LÁTHATÓ

/ All types of offered accommodation you can see on the map  HERE


 

További szálláslehetőségek Dobogókőn

Dobogókő Vendégház

Báró Eötvös Lóránd Turistaház

Platán Panzió

Erdei Villa

A szállásfoglalás ezeken a szálláshelyeken egyénileg történik, kérjük vegyétek fel a kapcsolatot közvetlenül a szállással!

Other accommodation in   Dobogókő

Dobogókő Vendégház

Báró Eötvös Lóránd Turistaház

Platán Panzió

Erdei Villa

You will need to make the reservation directly at the accommodation, please get in touch directly with the accommodation.


SZÁLLÁS ÁRLISTA / PRICELIST OF ACCOMODATION (pdf for download)


SZABAD SZÁLLÁS HELYEK / AVAILABLE ACCOMMODATION

frissítve /updated :  2017. June 21.

HA ÁTGONDOLTAD,

kérjük, hogy töltsd ki a

SZÁLLÁSFOGLALÁSI ŰRLAPOT

SZÁLLÁSFOGLALÁSI ŰRLAP ezzel biztosíthatod a konferencia idejére a szállásod. A konferencia résztvevőinek a száma meghaladja a hotel szálláskapacitását, ezért érdemes időben gondoskodni a szállásodról.

Kérjük, ha  résztvevő leszel a konferencián, akkor is nyisd ki és jelöld válaszod a szállásregisztrációs űrlapot, ha magad intézed a szállásod, vagy ha nem alszol ott, hogy tudjuk, hogy nekünk nem kell ezzel foglalkoznunk.

A szállásfoglalási űrlap kitöltésével a választott szállást feltételesen lefoglaljuk, a foglalásod akkor válik véglegessé, ha a szállás ára megérkezik a KéTTé Alapítvány bankszámlaszámára.

Kérjük, hogy az utalás megjegyzés részébe írd be

 • a vendég(ek) nevét
 • és az éjszakák számát.

Ha három napig nem érkezik fizetés, a foglalást tárgytalannak tekintjük, és töröljük.

Ha a szállást valami miatt később, a fizetés után kénytelen vagy lemondani, csak abban az esetben tudjuk visszafizetni az árát, ha a helyedre keresel valakit, vagy várólistánk van a szállásra.

Igyekszünk biztosítani, hogy az általad választott szállást kapd, ha mégis akadálya lenne ennek, vagy pontosítanunk kell valamit, akkor email-ben jelentkezünk.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, kérjük

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA ITT

vagy email címünkön: osvenykonferencia@gmail.com címen!

If you have all information and ready for reservation

please fill in the

REGISTRATION OF ACCOMMODATION FORM

REGISTRATION OF ACCOMMODATION FORM to ensure your accommodation for the duration of the conference. The expected number of participants exceeds the capacity of the hotel and therefore it is worth thinking ahead and providing for your accommodation on time.

Please fill in the form even if you arrange your accommodation yourself or if you do not sleep in Dobogókő so that we know that we won’t have to take care of it

If you fill in the reservation of accommodation form we will make a temporary reservation for you for the chosen type of accommodation, however, your reservation will only become confirmed if the price of the accommodation is transferred to the bank account of KéTTé Alapítvány.

Please put the

 • name of the guest(s)
 • and the number of nights in the comment section of the transfer.

If we do not receive the payment within three days of filling in the reservation form, we will cancel the reservation.

If you need to cancel the accommodation for any reasons we can pay the price of it back only if you find someone who takes your place / or we have a waiting list.

We will do our best to grant you the type of accommodation you have chosen. If there is any obstacle or if we need to specify something we will contact you via email.

If there is any further information you need please

CONTACT US

or write to osvenykonferencia@gmail.com


SZÁLLÁS ÁRLISTA / PRICELIST OF ACCOMODATION (pdf for download)


SZÁLLÁS TÍPUSA / TYPES OF ACCOMODATION

Árak /fő/éj + IFA

Prices/person/night +VAT

Összes hely száma

/ Total number of the type of accommodation


WALDEN – fő épület / main building


Walden egyágyas szoba / single room

9.900 + 400 Ft IFA

33 EUR + 1,4 EUR VAT

4

Walden kétágyas szoba / double room

5.900 + 400 Ft IFA

19 EUR + 1,4 EUR VAT

34

Walden 2+1 ágyas szoba normál ágy / normal bed in 2+1 room

5.200 + 400 Ft IFA

17 EUR + 1,4 EUR VAT

10

Walden 2+1 ágyas szoba pótágy / extra bed in 2+1 room

4.200 + 400 Ft IFA

14 EUR + 1,4 EUR VAT

5

Walden 4 ágyas apartman szoba, normál ágy / Walden 4 bedded apartment room, normal bed

5.200 + 400 Ft IFA

17 EUR + 1,4 EUR VAT

16

Walden 4 ágyas apartman szoba pótágy / Walden 4 bedded apartment room, extra bed

4.200 + 400 Ft IFA

14 EUR + 1,4 EUR VAT

16

Walden 2 ágyas apartmanszoba, normál ágy / Walden double room in apartment, normal bed

5.200 + 400 Ft IFA

17 EUR + 1,4 EUR VAT

16


WALDEN – B épület / B building


Walden “B” épület 2 ágyas szoba / double room

4.500 + 400 Ft IFA

15 EUR + 1,4 EUR VAT

8

Walden “B” épület 3 ágyas szoba, normál ágy / triple room, normal bed

4.500 + 400 Ft IFA

15 EUR + 1,4 EUR VAT

8

Walden “B” épület 3 ágyas szoba, pótágy / triple room, extra bed

4.200 + 400 Ft IFA

14 EUR + 1,4 EUR VAT

4


SÁTRAZÁS / CAMPING – WALDEN parkja /  WALDEN’s park


Sátorban / IN Tent (prices / person)

 

3.000 + 400 Ft IFA

10 EUR + 1,4 EUR VAT

15

Az ár minden esetben tartalmazza a reggelit. / The price includes breakfast

 


Gerson Egészségközpont / Gerson Pansion


Kétágyas szoba / Double room

5.000 + 400 Ft IFA

16 EUR 1,4 EUR VAT

6

Pótágyazott kétágyas szoba normál ágy / Double room with extra bed

5.000 + 400 Ft IFA

16 EUR 1,4 EUR VAT

10

Pótágy / Extra bed

5.000 + 400 Ft IFA

16 EUR 1,4 EUR VAT

5

Az ár nem tartalmazza a reggelit, a reggeli ára a Walden Hotelben 1.800 Ft/étkezés. / The price doesn’t include breakfast. The price of the breakfast at Hotel Walden is 1.800 Ft

 


JURTA / YURT


1-8 fő / 1-8 persons (prices depends of number of reservations)

3.000-10.000 Ft + 400 Ft IFA

10 – 33 EUR + VAT

16

Az ár nem tartalmazza a reggelit, a reggeli ára a Walden Hotelben 1.800 Ft/étkezés, a Zsindelyesben 900 Ft/étkezés. / The price doesn’t include breakfast. The price of the breakfast at Hotel Walden is 1.800 Ft / breakfast, in Zsindelyes is 900 Ft / breakfast.