SZERVEZŐK. ORGANIZERS.


A konferencia fő szervezője a kéTTé Alapítvány, szoros együttműködésben az AHA! Outdoor Kft-vel. Forduljanak hozzánk bizalommal!

organizers


 • Rákár-Szabó Natália - Ügyvezető/Szakmai vezető

  A kéTTé Alapítvány vezetője, jelenlegi elnöke.
  Tanulmányait szociálpolitika, szoociológia, szociális munka, pszichológia, család-és párterápia, mediáció, videotréning, vadon-, és kalandterápia területeken folytatta, jelenleg fejl.lélektan szakirányú pszichológia PhD hallgató. Közel 20 éve dolgozik a civil és közszolgálati/állami szférában, számos nemzetközi és hazai projekt, szakmai rendezvény, konferencia megálmodója, aktív szervezője, megvalósítója. Jelenleg civil és szabadúszó, fő profilja a vadon-kalandterápia és  családterápia  gyakorlata, valamint non-profit management, képzésfejlesztés, felnőttképzés és szupervízió vezetés.

 • Szabó Gábor Timur - Szakmai tanácsadó

  Az AHA! Counsellors és AHA! Outdoor Kft ügyvezetője, és a kéTTé Alapítvány szakmai vezetője. Tanácsadó szakpszichológus, IOA akadémiai outdoor tréner és terapeuta. Kb. 15 éve dolgozik a tréner-szakmában és terápiás közegben, nevéhez fűzödnek a 2005. és 2006. években megrendezett első magyar kalandterápiás konferenciák.

 • Mihályi Patrícia - Kommunikációs és Forrásteremtési felelős

  Pedagógus, bölcsész, non-profit civil szervezetek támogatója, az Ösvény#3 egyik vezető koordinátora.

 • Pásztor Krisztina - Rendezvény felelős

  Szakfordító-tolmács,  agrármérnök, a permakultúra, mélyökológia, természetközeli életmód és önismeret feltétlen híve, a Pandora Egyesület alelnöke. Képzésben lévő Tapasztalati Tréner és Tanácsadó.  Az Ösvény #2 “idegennyelv-koordinátora”, tolmácsa. Az Ösvény #3 vezető koordinátora.

 • Kocsis Ildikó

  Eredeti végzettsége szerint marketinges, műszaki menedzser – jelenleg útkereső, leendő Tapsztalati Outdoor Tréner, képzésben. Önkéntes segítő a #3 konferencián.

 • Kajos Rebecca Dóra

  Bölcsész végzettségű tehetséggondozó mentor, nyelvtanár, jógaoktató, szociális cirkuszi szakember. Az Ösvény #2 és #3 önkéntese.

 • Balázs Laura

  Life coach, adventure coach, lelkes erdőjáró. Képzésben lévő Tapasztalati Tréner és Tanácsadó. Az Ösvény #1, #2 és #3 konferenciák szervező stábjának önkéntes segítője, idegen nyelvű anyagok fordítója, tolmácsa.

 • Szabó Endre ’Kolomija’

  Szabadúszó (természet) fotós, webmarketinges, mérnök bőrbe bújt művész. Az Ösvény #2 és #3 önkéntes támogatója, a honlap és egyéb vizuális kommunikációs csatornák felelőse.

 • Scheili Adél

  Pszichológus, képzésben lévő Tapasztalati Tréner és Tanácsadó. Ösvény #2 és #3 önkéntes támogatója.

 • Molnár Nina

  Utolsó éves Pszichológia MA egyetemi hallgató, képzésben lévő Tapasztalati Tréner és Tanácsadó. Ösvény #3 önkéntes segítője.

 • Kosztka Júlia

  Gyakorló szociális munkás,  jelenleg MA egyetemi hallgató. Képzésben lévő Tapasztalati Tréner és Tanácsadó. Az Ösvény #2 és #3 önkéntes segítője, tolmácsa.

 • Rieger Valéria

  Gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, BIZTOS KEZDET mentor. A kéTTé Alapítvány vadon-és kalandterápiás programjainak oszlopos támogatója, terápiás táborainak segítője. Az Ösvény konferenciák szervező stábjának tagja a kezdetektől. Az Ösvény #3 rendezvényen étkezési és szállás feladatok tartoznak hozzá.

 • Imre Gábor

  Ex-biológus PhD – outdoor trainer wannabe, lelkes természetjáró. Képzésben lévő Tapasztalati Tréner és Tanácsadó.  Az Ösvény #3 önkéntes segítője.

 • Dobák Eszter

  Kommunikációs szakirányú közgazda, jelenleg szabadúszó trénerként, OB segédtrénerként dolgozik. Képzésben lévő Tapasztalati Tréner és Tanácsadó. Az idei #3 konferencia önkéntes segítője.

 • Benkő Emese

  Pszichológus, mediátor, jogász, az SOS Gyermekfalvak Magyarország kecskeméti területének gyermekpszichológusa, klinikai szakpszichológus jelölt. Fiatalok, felnőttek részére magánpraxis keretében nyújt pszichoterápiás szolgáltatást Budapesten. A természet szerelmese, lelkes túrázó. Jelenleg a kéTTé Alapítvány vadon- és kalandterápiás képzésének hallgatója. Az Ösvény #3 önkéntes segítője, idegen nyelvű anyagok fordítója, tolmácsa.

 • Márton Mátyás

  Túravezető, túrabolti eladó. A Viator Egyesület alapító tagja. A kéTTé Alapítvány önkéntes segítője és képzésben álló tapasztalati trénere és tanácsadója. Szabadég- és természetfüggő. Az Ösvény #2 és #3 önkéntes stáb tagja.