Dr. Stephan Natynczuk

 

Stephan 1988 óta foglalkozik tapasztalati tanulás oktatással. A sok éven át szerzett gazdag tapasztalatok és akkreditált képesítések lehetővé tették, hogy mára profi kaland terapeutává válljon. A karrierjének egy rendkívül jelentős része a “My Big Adventure CIC”  vállalkozás megalapítása és fenntartása. Ez a vállalkozás számos  élmény-terápiás lehetőséget és képzést biztosít.

Stephan tiszteletbeli docens a Worcester Egyetemen, és vezetője Outdoor Learning intézménynek. Tudományos tanári diplomát szerzett , majd doktoriját állatok viselkedésével valamint szemiokémiával kapcsolatosan írta, és rendelkezik MBA fokozattal végrehajtó vezetés és management-ből.

Stephan egy jól képzett és akkreditált  outdoor leader, coach, tanácsadó és tanácsadó szupervizor az Egyesült Királyságban.

 

Stephan has been providing experiential education since 1988 and on reflection he has had a very rich experience gaining experience, qualifications and accreditation over many years to become a professional adventure therapist.

A hugely significant part of his journey has been the challenge of creating and sustaining a social enterprise (My Big Adventure CIC) to deliver Adventure Therapy interventions and training.

He is a Honorary Senior Lecturer at the University of Worcester and a Leading Practitioner of the Institute for Outdoor Learning. He holds a teaching qualification in science, a doctorate in animal behaviour and semiochemistry, and a MBA in executive leadership and management. He is qualified and accredited in the UK as a counsellor and counselling supervisor and have a good collection of adventure leadership, coach and instructor qualifications.